Dubai Omega Classic 2019

DeChambeau wint met recordscore de Omega Dubai Desert Classic. Golfverzekering.nl was aanwezig en onderstaand doen wij hiervan een kort verslag.

De 2019 Omega Dubai Desert Classic was een van de meest langverwachte edities van het toernooi vanwege het 30 jarige bestaan. Met gegarandeerde zon is er geen betere plek om het weekend door te brengen dan de Emirates Golf Club.

Het leuke van het tournooi is de toegangkelijkheid. Tijdens de ProAm Day op woensdag was er GRATIS TOEGANG. De driving range is alle dagen zeer toegankelijk en dat maakt het mogelijk om je favoriete golfer van dichtbij te zien oefenen en te ontmoeten. 

Wij hebben twee dagen met Joost Luiten meegelopen, helaas heeft hij het finale weekend net gemist. Het weekend hebben wij ons uitstekend vermaakt bij de diverse hospitality units die op verschillende plekken in de baan aanwezig zijn. Vanaf deze plekken heb je een perfect uitzicht op zeer mooie golfcourse als de playing hole. Garcia, Poulter, Pieters, Wallace, Fleetwood en natuurlijk DeChambeau we hebben ze allemaal voor bij zien komen.

De Dubai Classic is een prima toeurnooi om Golf te combineren met het bezoeken van deze geweldige stad.