Fairway Golftravel

De specialist in Golfvakanties!

FAIRWAY GOLFTRAVEL  verzorgt al meer dan 16 jaar individuele golfreizen, groepsreizen en incentives naar vele bestemmingen binnen en buiten Europa.

Voor alle reizen geldt dat de kwaliteit van accomodatie en golfbanen voorop staat. De uitgebreide kennis en ervaring binnen Fairway Golftravel staan garant voor een optimale golfvakantie. Door de persoonlijke service en het gehanteerde ´vrijheid blijheid´ principe kan Fairway Golftravel de perfecte golfvakantie ´op maat´ voor u samenstellen.

Kijk hier voor de mogelijkheden en boek uw Golfvakantie

Zoekt u een korte golfvakantie dicht bij huis, een uitgebreide reis naar een exotische golfbestemming of een golfclinic afgestemd op uw niveau, Fairway Golftravel kan u met deskundig advies de beste golfreis aanbieden.

FAIRWAY GOLFTRAVEL... DESKUNDIG, FLEXIBEL EN ALTIJD DE BESTE PRIJZEN !

Wilt u een specifiek hotel boeken en staat deze niet in het overzicht? Dit wil niet zeggen dat Fairway Golftravel deze niet kan aanbieden. Vraag om een vrijblijvende prijsopgave, u zult zien dat Fairway Golftravel de meest voordelige partner is voor al uw golfreizen. 

Fairway Golftravel en Golfverzekering.nl organiseren ook enkele pro reizenHierbij hanteren wij een uniek concept als een zeer interessante prijsstelling.

Golfersmagazine abonnement      Golfverzekering Premie berekenen