Experience Golf Tour

Met de Experience Golf Tour, organiseren wij 5 golfwedstrijden op mooie en uitdagende golfbanen. Op elk event zijn er prijzen te winnen. De Tour winnaar ontvangt vanuit BMW Dusseldorp een speciale prijs.   

De Experience Golf Tour staat open voor alle golfers in Nederland met een minimale hcp van 36. Spelvorm lage hcp strokeplay, hogere hcp stableford. 

19 juni 2021 The Mondial International Golf & Short Game Center 

Op The Mondial organiseren wij een verzorgde 18 holes Experience golfdag. The Mondial is een leuke en uitdagende golfbaan in het midden van Nederland.

Inclusief koffie met iets lekkers, gratis driving range ballen. Na afloop borrel met en gratis drankje, bitterballen en prijsuitreiking. Uiteraard kunt u blijven dineren.

 Golfverzekering Golf inschrijving

Uw bijdrage voor deze verzorgde golfdag is € 67,50 p.p. Toernooi op The Mondial is volgeboekt, inschrijving is niet mee mogelijk.                                                                                            

24 juli 2021 The Dunes te Zandvoort

The Dunes bezoeken wij al 2 jaar en ook in 2021 staat deze uitdagende duinbaan weer op ons programma. 18 holes Experience golfdag.

Inclusief koffie met iets lekkers, gratis driving range ballen. Na afloop borrel met en gratis drankje, bitterballen en prijsuitreiking. 

Uw bijdrage voor deze verzorgde golfdag is € 57,50 p.p. Toernooi op The Dunes is volgeboekt, inschrijving is niet mee mogelijk.

21 augustus 2021 De Kroonprins

Op golfbaan de Kroonprins organiseren wij een verzorgde 18 holes golfdag. een verzorgde 18 holes golfdag.

Inclusief koffie met iets lekkers, gratis driving range ballen. Na afloop borrel met en gratis drankje, bitterballen en prijsuitreiking. Uiteraard kunt u blijven dineren.

Uw bijdrage voor deze verzorgde golfdag is € 67,50 p.p.

 Golfverzekering Golf inschrijving   

Sponsoren van de Experience Golf Tour

Kendall Mason, JUMBO GolfExperon Golfballen, Fairway GolftravelGolfcenter Amersfoort en BMW Dusseldorp

Uw bijdrage aan de Golf Tour Events is inclusief:
  • Het spelen van 18 holes;
  • Inschrijfgeld;
  • Gratis driving range ballen;
  • Leary;
  • Kopje koffie of Thee als welkom;
  • Bittergarnituur na afloop;
  • Kans op € 250,- per Hole in One!
  • Gratis flesje water of muntje om iets te drinken;
  • Golfclinic putten;
  • Kans op diverse leuke prijzen.
18 september 2021 The Links Valley

The Links Valley is de eerste reversible golfbaan van Europa. Waanzinnige hoogteverschillen, pure zandgrond, ruig heidelandschap en 18 unieke, uitdagende holes in het hart van de Veluwe. Welkom op The Links Valley. 

Ook hier een verzorgde 18 holes golfdag, inclusief koffie met iets lekkers, gratis driving range ballen. Na afloop borrel met en gratis drankje, bitterballen en prijsuitreiking. Uiteraard kunt u blijven dineren.

Uw bijdrage voor deze verzorgde golfdag op de North Course is    € 67,50 p.p

 Golfverzekering Golf inschrijving     

9 oktober Lochemse Golfclub

Op Lochemse Golfclub zullen wij ons slot toernooi van de Experience Tour houden. Ook hier weer een verzorgde golfwedstrijd over 18 holes uiteraard met al onze Experience activiteiten. Inclusief koffie met iets lekkers, gratis driving range ballen. Na afloop borrel met en gratis drankje en bitterballen. Uiteraard kunt u blijven dineren.

Na afloop een borrel met prijsuitreiking winnaars van de dag, maar ook de prijsuitreiking aan de winnaar van de Experience Golftour. 

Uw bijdrage voor deze verzorgde golfdag is € 67,50 p.p. 

 Golfverzekering Golf inschrijving     

Wij ontmoeten u graag op een van onze Experience Golf Events.

Team Golfverzekering.nl