Well Water Golf Tour 2023

Duurzaam bronwater "Good for the next generation"

Well Water is opgericht in 2003 en al jaren wereldwijd koploper in het verduurzamen van gebotteld water.  

Well Water is hoofdsponsor van onze Golf Tour.  De Well water Golf Tour zijn 3 golfwedstrijden over 18 holes op mooie en uitdagende golfbanen. Op elk event zijn, dankzij onze sponsoren diverse leuke prijzen te winnen. 

In 2023 slaan wij onze Golf Tour een jaar over?

Dit jaar 2023 richten wij ons op het organiseren naar individuele als Pro Golfreizen naar Hongarije.

Op zoek naar inspiratie om te golfen, Hongarije is the place to be. Wij bieden unieke & exclusieve golfarrangementen op de mooiste banen. Speelt u partner geen golf, dan is dit de plek om samen een goede tijd door te brengen.

Informatie op onze pagina Golfreizen

 

U kunt contact opnemen met, Edwin Onderstal tel: 0654788158 of mail: info@golfverzekering.nl  Edwin woont in Hongarije en zal u op Zala Springs ontvangen.

Het mooie van golfen in Hongarije is, dat het slechts 1.400 km rijden is, slechts 2 uur vliegen op Boedapest of Zagreb en in de zomer op Heviz. Het golfen is perfect te combineren met een bezoek aan Wenen, Boedapest, Praag, het Ballatonmeer, de cultuurstad Pecs, een bezoek aan 1 van de velen termaalbaden maar ook de kust van Kroatie is slechts 4 uur rijden.  

Als golfverzekeringen hebben wij unieke en exclusieve arrangementen op de mooiste en beste Golfbanen van Hongarije.

 

  • Zala Spring Golf Resort In de directe omgeving van Hévíz en het Balatonmeer, met alle comfort en een elegante omgeving, wacht ***** Zala Springs Golf Resort op golfliefhebbers en iedereen die uitstekende kwaliteit, verfijnd design en hoogwaardige diensten op prijs stelt. Speelt u partner geen golf, dan is dit de plek.
  • Greenfield Golf  Het **** hotel Greenfield Hotel Golf & Spa, dat haar gasten de ideale combinatie biedt van ontspannende ontspanning, wellness en golf.

 Wij ontmoeten u graag in het mooie Hongarije.

Edwin, Team Golfverzekering.nl