Golftaspro

Golftaspro, een golftas voor elke golfer!

Bent u opzoek naar een nieuwe golftas? Dan kunt u al snel door de bomen het bos niet meer zien. Wilt u uw tas dragen of juist niet, moet hij waterdicht zijn, hoeveel stokvakken wilt u, welke kleur, welk merk, hoeveel opbergruimte moet uw tas hebben, of zoek u juist de aller lichtste golftas.. Uiteraard moet de kwaliteit top zijn! De opties zijn immens! 

Onze missie is om u te helpen bij het maken van de juiste keuze! Dit doen wij met een heldere website, goede productinformatie, mooie productfoto's en handige zoekfilters. Daarnaast zijn wij natuurlijk bereikbaar voor persoonlijk advies.  

Bij Golftaspro.nl kunt u niet alleen terecht voor golftassen, maar ook voor mooie golfsets en golftrolleys. Inmiddels hebben we een breed assortiment 2 wiel-, 3 wiel-, en 4 wiel golftrolleys. 

In ons assortiment hebben wij merken als MizunoPXGCobraFastfoldClicgearBig MaxSun MountainBennington, BagBoy, Spalding, Skymax en Ogio. Stuk voor stuk mooie merken die staan voor kwaliteit en innovatie! And more to come!

Wij hoeven niet het onderste uit de kan, daarom zijn de producten in onze webshop zeer schappelijk geprijsd. In 95% van de gevallen, bezorgen wij uw bestelling al de volgende werkdag. Wij proberen onze klantenservice heel persoonlijk te houden, via email, chat of whatsapp. 

Wij zijn blij met de samenwerking met Golfverzekering, zodat je een aankoop bij Golftaspro voor een klein bedrag onbezorgd kunt laten verzekeren. Dat golft toch veel fijner!

 

Golfersmagazine abonnement      Golfverzekering Premie berekenen