Golfverzekering.nl lanceert een nieuw concept van golfreizen!

Als golfer bent u op golfvakantie in Spanje, Duitsland, Portugal en volop aan het genieten van het mooie weer en de prachtige banen. Al spelende door de baan komt u in situaties (o.a. ligging van de bal) die u in Nederland niet vaak tegenkomt. De vraag is dan; hoe los ik dit op zonder veel extra slagen in te leveren!

Een lokale pro inhuren kan, echter er is altijd een taalbarrière en de lessen zijn op de driving range. De pro boeken om mee de baan in de gaan? Dat kost al snel 200 euro per rondje!

Daarom heeft golfverzekering.nl in samenwerking golf pro Rick Janmaat een nieuw concept van golfreizen opgezet. Na afloop van onze golfreizen, is elke deelnemer een betere en gelukkigere golfer!

Onze nieuwe reis gaat naar Adagir Marokko.

Boek deze reis Agadir Marokko

Tijdens onze golfdagen op The Dunes heeft u al kennis kunnen maken met ons concept “een golf pro die in de baan mee speelt en tips geeft om uw golfspel te verbeteren”. 

Onze deelnemers, hebben dit als zeer positief ervaren en hebben hun totaal aantal slagen kunnen verminderen.

Wat bieden wij?

Uiteraard volledig verzorgde reizen met ontspanning, gezelligheid, mooie locaties en voldoende gelegenheid om te golfen. Maar onze golfreizen bieden meer!

Als enige in Nederland bieden wij golfreizen waarbij altijd 1 of 2 pro’s meegaan. En niet om u op de driving range les te geven (dit kunt u ook op uw eigen home course doen.) Onze pro’s spelen met u mee in de baan, waardoor uw golfspel daadwerkelijk beter zal worden.

Kernpunten binnen ons unieke concept zijn:

 • Het beter benutten van de sterke punten in uw spel;
 • Het elimineren van de zwakkere punten;
 • Optimalisatie van het aantal slagen;
 • Versterken waar u goed in bent;
 • Slimmer spelen;
 • Hoe krijg ik vertrouwen in moeilijke situaties.

Na afloop van onze golfreizen, is elke deelnemer een betere en gelukkigere golfer!

Voor meer informatie over onze reizen, scrollt u verder.

Golfreis naar Agadir in Marokko

Onze nieuwe golfreis gaat naar: Agadir, deze bestemming staat garant voor mooi weer en biedt talloze prachtige golfbanen. Wij bieden u een unieke golfreis waarbij u vakantie, golf, golflessen en lessen in de baan in een pakket krijgt.

We verblijven in het mooie 4-sterrenhotel Iberostar Founty Beach Hotel en natuurlijk op basis van All-Inclusive !

Onze golfreizen zijn uniek in opzet als prijsstelling. Voor onze reis naar Agadir is daarom slechts plaats voor 6 tot 8 golfers!

Boek deze reis Agadir Marokko

Bij deze golfreis is inbegrepen:

 • 7 nachten Iberostar Founty Beach Hotel in een 2-persoonskamer; (o.b.v. 2 personen)
 • Transfers van en naar de luchthaven en golfbanen;
 • Verblijf op basis van All-Inclusive;
 • 5 ochtenden golfles op oefenarea;
 • 5 keer golfen op genoemde golfbanen;
 • Gebruik van WiFi in het gehele hotel.

Golfbaan

Tijdens deze 8 daagse Golfvakantie verblijft u op basis van All-Inclusieve in het mooie 4-sterrenhotel Iberostar Founty Beach Hotel, 5 ochtenden golfles op de drivingrange & oefenarea van onze Nederlandse Golf Pro en speelt u 5 middagen een 18 holes ronde, 2 keer op Golf du Soleil (The Championship Course + The Tikida Course) en Golf Dunes en 1 keer op Golf Ocean.

Ook het spel in de baan is onder begeleiding van de Golf Pro. Hierdoor zult u ervaren hoe bijzonder onze reizen zijn en dat uw golfspel zich echt zal verbeteren. 

Boek deze reis Agadir Marokko

Na afloop van onze golfreizen, is elke deelnemer een betere en gelukkigere golfer!