Golfverzekering.nl lanceert een nieuw concept aan golfreizen

Als recreatieve golfer bent u op golfvakantie in Spanje, Duitsland, Portugal of waar dan ook aan het genieten van het mooie weer en de prachtige banen. Al spelende door de baan komt u in situaties (o.a. ligging van de bal) die u in Nederland niet vaak tegenkomt. De vraag is dan; hoe los ik dit op zonder veel extra slagen te hoeven maken!

Een lokale pro inhuren kan, echter er is altijd een taalbarrière en de lessen zijn op de driving range. De pro boeken om mee de baan in de gaan? Dat kost al snel 200 euro per rondje!

Daarom heeft golfverzekering.nl in samenwerking met time4golf en golf pro Rick Janmaat een nieuw concept van golfreizen opgezet. Na afloop van onze golfreizen, is elke deelnemer een betere en gelukkigere golfer!

Boek deze reis Islantilla Golf Resort

Tijdens onze golfdagen op The Dunes hebben wij de deelnemers al kennis laten maken met ons concept “een golf pro die in de baan mee speelt en tips geeft om uw golfspel te verbeteren”. Tips die individueel gericht zijn op het geven van vertrouwen en het elimineren van de zwakkere punten.

Onze deelnemers, hebben dit als zeer positief ervaren en hebben hun totaal aantal slagen kunnen verminderen.

Wat bieden wij?

Uiteraard een volledig verzorgde reis met ontspanning, gezelligheid, mooie locaties en voldoende gelegenheid om te golfen. Maar onze golfreizen bieden meer! Als enige in Nederland bieden wij u golfreizen waarbij altijd 1 of 2 pro’s meegaan. En niet om u op de driving range les te geven (dit kunt u ook op uw eigen home course doen.) Onze pro’s spelen met u mee in de baan, waardoor uw golfspel daadwerkelijk beter zal worden.

Kernpunten binnen ons unieke concept zijn:

 • Het beter benutten van de sterke punten in uw spel;
 • Het elimineren van de zwakkere punten;
 • Optimalisatie van het aantal slagen;
 • Versterken waar u goed in bent;
 • Slimmer spelen;
 • Hoe krijg ik vertrouwen in moeilijke situaties.

Na afloop van onze golfreizen, is elke deelnemer een betere en gelukkigere golfer!

Boek deze reis Islantilla Golf Resort

Meer informatie over deze reis scroll verder.

Golfreis naar Hotel Islantilla Golf Resort

time4golf.nlOnze eerste golfreis gaat naar: Islantilla Golf Resort, ideaal gelegen aan de  Costa de La Luz, dit gebied heeft een prachtig klimaat met meer dan 300 zonnige dagen per jaar. Het hotel is uitstekend gelegen direct aan de Islantilla golfbaan en 800 meter van het brede zandstrand. Er gaat een gratis shuttle naar de Beach Club, waar u gratis gebruik kunt maken van ligstoelen en parasols. Slechts Euro 886,- per persoon

Onze golfreizen zijn uniek in opzet als prijsstelling. Voor onze reis naar Islantilla is daarom slechts plaats voor 7 deelnemers.

Ons arrangement:

 • Heenvlucht met Transavia op 8 oktober 13.20 – 15.25 uur incl. 10 kg bagage, 15 kilo ruimbagage en 15 kg golftas
 • Prive bustransfer gebaseerd op 7 amateurs Faro en Hotel v.v.
 • 7 nachten Twin Room op basis van Half pension
 • 7 dagen ongelimiteerd golf op Islantilla Golf Club
 • 7 dagen begeleiding van de pro in de baan (7 daags programma in overleg met uw leraar)
 • Terugvlucht Transavia 15 oktober om 20.40 – 00.40
 • De prijs is slechts Euro 886,- per persoon excl. Euro 25,- administratiekosten. Toeslag 1 persoonskamer Euro 129,-

De vlucht is opgenomen voor Euro 250,- Op moment van boeken kan dit hoger of lager uitvallen.

Golfbaan

De 27 holes van Islantilla Golf Club zijn in 1992 geopend en liggen direct aan het gelijknamige golfhotel. Deze baan was gastheer van diverse toernooien: het Volvo Masters, de “Challenge Tour” en in 1995 van het Spaanse Open. De baan werd door Golf Digest in 2000 bij opening van de derde lus van 9 holes uitverkozen tot de beste 100 banen van Europa. De baan is voor iedere golfer interessant. De 27 holes zitten boordevol variatie, zijn redelijk glooiend en omringd door bomen.

Boek deze reis Islantilla Golf Resort