Golf Diva

Golf Diva is de plek waar vrouwen en golf samenkomen!

Golf Diva richt zich volledig op de vrouwelijke golfer en voert een assortiment dat net even anders is dan anders. Charmante golfkleding, accessoires en gadgets voor de moderne golfende vrouw. Tevens worden er fashion party's en golftoernooien georganiseerd.

 

Ook in 2020 gaat Golf Diva On Tour. Heeft u of is er op uw vereniging een Ladies Day, Vriendinnendag of een ander golfevenement...... Bel of mail Golf Diva en zij komen met de unieke FASHION GOLFTRUCK gratis naar u toe. 

De Golf Diva mobiele golftruck is een snoepjeswinkel voor de lady golfer. In de fashion golftruck vind je de mooiste golfmode en accessoires van o.a. Daily Sports, FootJoy, Brax, Calvin Klein, Tail, Callaway, Abacus, PAR69, Girls Golf, Duca del Cosma, Rohnisch, Brittigan, Alberto en Ecco.

Ook heeft Golf Diva een online shop waar u als vrouwelijke golfer de leukste accessoires kunt kopen. 

Als golfverzekering.nl zijn wij blij met ons samenwerking omdat wij u als golfster meer kunnen bieden dan alleen de beste golfverzekering. 

Bent u als golfster op zoek naar modieuze golfkleding, dan mag een bezoek aan de Golf Diva webshop zeker niet ontbreken.

Golfersmagazine abonnement      Golfverzekering Premie berekenen