Ons bezoek aan de Drentsche en Noord Nederlandse Golf.

Ik kan u zeggen, twee totaal verschillende maar geweldige banen.

Als fervente golfers spelen wij natuurlijk niet alleen op onze home course maar pakken wij ook met regelmaat  een weekend golf in Nederland of over de grenst. Deze keer waren wij te gast op de Drentsche Golf & Country Club en de Noord Nederlandse Golf & Country Club

Om ons golfweekend in stijl door te brengen hebben wij een arrangement geboekt in de Golflodge op de Drentsche. Dit wil zeggen, spelen op twee banen voor twee personen inclusief overnachting, ontbijt en diner.

Zoals bekend heeft de Drentsche 3 volwaardige lussen en een par 3 baan. Wij hebben de lussen Wit en Rood gelopen. De baan is vergevingsgezind met brede fairways en ruime greens. Zeer leuke baan die zich door het landschap kronkelt en een tikkeltje heuvelachtig is.

 

Een mooie, leuke baan voor elke golfer.

De volgende dag Noord Nederlandse. Een totaal andere baan. Gelegen in het bos, de fairways zijn smaller en de baan vereist een creatievere stijl van spelen. Machtige eikenbomen staan als wachters op de fairway. Ze nodigen uit om ballen te spelen waar je spijt van gaat krijgen. Verre drives zijn op deze baan niet altijd in je voordeel. Dit maakt de baan voor iedereen leuk om te spelen.  

Al met al een zeer geslaagd weekend en beide banen zijn een aanrader. Trouwens, beide golfcourses zijn prima te combineren met een weekend Groningen.

Heeft u ook een leuke ervaring of wilt u een recensie met ons delen, dat kan.  Stuur uw verhaal naar info@golfverzekering.nl