Xperon

Xperon – perfectie verzameld in een bal.

Bent u verzekerd bij Golfverzekering.nl dan ontvangt u 20% korting op Xperon Golfballen! U kunt direct bestellen via de webshop.

 Zelfs met de geavanceerde technologie van het immense fabricageproces van vandaag, zijn de meeste golfballen op de markt onderhevig aan onregelmatigheden, waaronder de best verkopende ballen.

 Meer dan 99% van de golfballen zijn gemarkeerd met een oplijn- symbool/lijn. Maar deze lijn vertegenwoordigt geen evenwichtspunt van de golfbal. Het dient simpelweg als een visuele gids om op te lijnen bij het putten.

Bij Xperon Golf willen we spelers over de hele wereld met alle mogelijke voordelen kennis laten maken, en dat betekent om met niet zomaar een gewone golfbal te spelen maar eentje die volledig in balans is.

Bent u verzekerd bij Golfverzekering.nl dan ontvangt u 20% korting op Xperon Golfballen! U kunt direct bestellen via de webshop.

Xperon Golf produceert premium golfballen die in balans, uitgelijnd en gemarkeerd zijn op hun zwaartepunt in het ontwikkelingsproces.

 

Golfersmagazine abonnement      Golfverzekering Premie berekenen