Golf Updates & Nieuws

Play Loose, Rickie

Afgelopen weekend bewees Rickie Fowler weer eens dat hij een van de 'coolest dudes' van de PGA Tour is. En de nieuwe Play Loose collectie van Puma versterkt dat imago alleen maar.

Stel: je gaat aan de leiding van het Waste Management Phoenix Open. Je slotronde wil niet echt op gang komen en je verliest her en der wat slagen, maar geen paniek... tot je een triple maakt omdat je bal na een drop besluit wéér in het water te rollen!

Iedere ander zou uit frustratie zijn tas er achteraan gegooid hebben, maar Rickie is niet zomaar iemand. Hij voorkwam erger door een putt van vijf meter te holen, maakte op weg naar het clubhuis nog twee birdies en zat een half uur later aan de champagne.

Als je zó cool bent, mag je van ons de baan in met Aloha shirts vol palmbomen of zo'n old skool hoody uit de Play Loose collectie.

De polo's (€ 75,-) zijn voorzien van palmbomen of retro strepen en de Paradise blouse (€ 75,-) verwacht je eerder bij iemand met een cocktail in zijn hand in plaats van een driver – of je moet er net als Rickie lekker mee in de bunker gaan zitten.

De Jackpot shorts (€ 65,-) en lange broek (€ 85,-) houden je letterlijk koel en worden omhoog gehouden door een een old skool stretch riem (€ 22,-).

Hieronder hoor je een speciale chocolabruine editie van de nieuwe Ignite NXT Solelace schoenen (€ 140,-) te dragen, waarbij de veters aan de zool vastzitten en de hele wreef omsluiten.

De collectie wordt gecompleteerd door een grijsblauwe pet (€ 35,-) en fleece Onshore Hoodie (€ 80,-) als het 's avond op het terras toch wat fris wordt.

pumagolf.com