Golf Updates & Nieuws

G/Fore gaat sportief met de MG4.1

Volgens oprichter Mossimo Giannulli moeten zijn G/Fore schoenen golf meer 'flair' geven en de nieuwe MG4.1 heeft dan ook een uitsproken design.

Als Bubba Watson en Phil Mickelson je ambassadeurs zijn, kun je wel raden wat de creatieve visie van G/Fore is: golf meer plezier en flair geven. Dat betekent echter niet dat er wordt ingeleverd op prestaties. De MG4.1 is niet alleen opvallend, maar ook atletisch, licht en stabiel.

G/Fore maakte al een aantal sneakerachtige 'street shoes' en meer klassieke golfschoenen, maar met de MG4.1 gaan ze nu ook de sportieve kant op. Deze atletische 'crossover' golfschoen moet zowel in als naast de baan een statement maken.

De schoen heeft een stoffen bovenwerk uit één stuk, dat comfortabel zit en optimale ademende eigenschappen heeft. Het sluit nauw om de voet en interne en externe banden bieden extra steun.

Het geïntegreerde hielstuk en een rekbare kraag rond de enkel zorgen ervoor dat je de schoen makkelijk aan en uit trekt.

De lichtgewicht middenzool bestaat uit een soort 'rooster' dat flexibel en ademend is en door zijn verende eigenschappen energie 'teruggeeft', zodat je minder snel vermoeid raakt. Het voetbed heeft drie verschillende dichtheden voor maximaal comfort.

Ook bij het 'zaagtandmotief' van de buitenzool staat flexibiliteit centraal, zonder dat je inlevert op stabiliteit en grip.

De MG4.1 komt op de markt in vijf kleurcombinaties. Bij twee stijlen zit het G4 merk opvallende op de buitenzool, terwijl het bij de andere drie subtieler in het bovenwerk is verwerkt.

De eerste modellen zijn vanaf 15 april verkrijgbaar via de website, terwijl de complete lijn begin juni in de winkels ligt.

Prijs: € 208,-

www.gfore.co.uk