The Links Valley

The Links Valley is de eerste reversible golfbaan van Europa. De North Course begint direct naast het clubhuis, de South Course begint naast het fittingcentrum met een prachtige par-5 dogleg openingshole.

Waanzinnige hoogteverschillen, pure zandgrond, ruig heidelandschap en 18 unieke, uitdagende holes in het hart van de Veluwe. Welkom op The Links Valley, de eerste omkeerbare 9-holes golfbaan van Nederland! Zien is geloven, spelen is beleven, het hele jaar door. Tot snel!

Uniek is ook, dat u op de driving range gebruik kunt maken van de ToptracerMet Toptracer kunt u zowel spelletjes spelen als serieus trainen. Oefenen op de driving range wordt een interactief spel 

Het gevoel van een klassieke baan op de Veluwe

Het strategische omkeerbare ontwerp en de indrukwekkende hoogte verschillen in combinatie met de ideale zandondergrond en de stille ligging in de bossen van de Veluwe vormen de basis voor een unieke golfbeleving . Al ver voor de officiële opening waren de reacties van bezoekers en pers meer dan lovend. Nu is het aan u! U bent van harte welkom op de eerste ‘reversible’ golfbaan van Nederland?

Bij The Links Valley kunt u ook kiezen uit diverse arrangementenwaarbij u zich culinair kunt laten verwennen. Zit uw keus er niet bij? Neem dan contact op en er zal een passend arrangement voor u gemaakt worden.

Spelen op The Links Valley is een echte aanrader. 

Arrangement “Keuze van de chef” (april t/m september)

Golfen en na afloop genieten van de aanschuifmaaltijd “Keuze van de chef”. 9 holes (South of North course, afhankelijk van de gekozen dag), incl. 1 driving range munt. Starttijd v.a. 17.00 uur, alle dagen van de week te reserveren

Na afloop
Aanschuifmaaltijd “Keuze van de chef” 
Kosten: 9 holes € 49,50 p.p. (excl. overige consumpties)

Speelt u met uw golfvrienden mee op 1 van onze golfdagen?

 Golfverzekering Golf inschrijving  

Contact gegevens

Jonkheer Doctor C.J. Sandbergweg 117  3852 PT  Ermelo

Telefoon: 088 35 23 000 E-mail: info@thelinksvalley.nl