The Dunes te Zandvoort

De golfbaan The Dunes is een authentieke Engelse ‘links course‘ of linksbaan. De negen holes zijn aangelegd In de oude Zandvoortse duinen aan de rand van het dorp. Bovendien is het de enige publiek toegankelijke duinbaan in Nederland.

The Dunes is voor elke golfer een leuke en uitdagende baan. De hoogte verschillen in combinatie met smalle fairways en kleine greens maakt het zeker voor lage handicappers lastig om de vlag aan te vallen. Dit maakt de baan voor deze spelers uitermate uitdagend en goed geschikt voor uw ijzer spel te verbeteren. 

U kunt ook kiezen voor een arrangement op uw golfdag. Hoe leuk is het als u alles van te voren heeft geregeld. Kopje koffie, gebak of een uitgebreide brunch of lunch. Lekker golfen en dan afsluitend een borrelarrangement.

Bekijk hier de arrangementen. Zit uw keus er niet bij? Neem dan contact op en er zal een passend arrangement voor u gemaakt worden.

Spelen op The Dunes te Zandvoort is een echte aanrader. Dit is ook de reden dat wij elk jaar met onze Golf Tour The Dunes in ons programma hebben. 

Speelt u met uw golfvrienden mee op 1 van onze golfdagen?

 Golfverzekering Golf inschrijving  

Contact gegevens

Duintjesveldweg 3  2041 TZ  Zandvoort Telefoon: 023-571 5743  Mail: info@thedunes.nl