Lochemse Golfclub

Welkom in het prachtig Achterhoeks coulissenlandschap.

Welkom bij Lochemse Golfclub

De 18 holes par 72 golfbaan is op een unieke manier aangepast aan de natuurlijke omgeving. Het terrein is fraai aangelegd en wordt perfect onderhouden. De totale lengte voor de heren is 6.001 meter en voor de dames 5.231 meter.

Waterpartijen, verschillende doglegs, smalle fairways en terreinwisselingen maken uw rondje golf op de Lochemse Golfclub tot een mooie en ware uitdaging.

Wilt u voor of na het golfen iets eten of drinken. U bent van harte welkom in het restaurant. Van koffie met iets lekkers tot een glas wijn met een bitterbal, of gewoon à la carte, van alles is mogelijk.

Lochemse Golfclub

De baan

U kunt elke hole bekijken via de drone flyover beeldenPer hole vindt u hier tips en aanwijzingen om de golfbaan van de Lochemse Golf- en Countryclub "De Graafschap" zo effectief mogelijk te bespelen.

Het Restaurant

Het clubhuis van de Lochemse Golfclub wordt gerund door het professionele team van Le Rêve. Zij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. In een sfeervolle entourage kunt u voorafgaand aan- of na afloop van uw golfronde culinair genieten. U heeft een ruime keuze aan heerlijke gerechten.

Houdt u van golfen in een rustige, groene omgeving op een veelzijdige en afwisselden baan? Dan bent u bij Lochemse Golfclub aan het juiste adres.

Speelt u met uw golfvrienden mee op 1 van onze golfdagen.

 Golfverzekering Golf inschrijving  

Contact gegevens

Lochemse Golfclub Sluitdijk 4, 7241 RR Lochem                                                                                                                                                    

Tel. Restaurant: 0573 - 25 97 81
Tel. Kantoor: +31 (0)573 25 43 23
E-mail:  secretariaat@lochemsegolfclub.nl