Golfreizen

Golfen in Hongarije

Op zoek naar inspiratie om te golfen, Hongarije is the place to be. Speelt u partner geen golf, dan is Hongarije de plek om samen een goede tijd door te brengen.

Het mooie van golfen in Hongarije is, dat het slechts 1.400 km rijden is, slechts 2 uur vliegen op Boedapest of Wenen en in de zomer op Heviz. Het golfen is perfect te combineren met een bezoek aan Wenen, Boedapest, Praag, het Ballatonmeer, de cultuurstad Pecs of een bezoek aan 1 van de velen termaalbaden maar ook de kust van Kroatie is slechts 4 uur rijden.  

Als golfverzekeringen hebben wij unieke en exclusieve samenwerking met HongarijeGolfen.nl

Zij bieden Golf arrangementen op de Mooiste & Beste Golfbanen van Hongarije + verblijf met alle services tegen een aantrekkelijk tarief. 

Waarom Hongarije en geen Spanje of Portugal?
  • Simpel, Spanje en Portugal worden te duur en het niveau is niet altijd goed
  • Onze geselecteerde golfbanen, zijn toernooi banen en liggen het hele jaar in wedstrijdconditie
  • Doordeweeks is het rustig en kunt u onbeperkt spelen. Dit is in in Spanje en Portugal onmogelijk!
  • Extra voordeel, de prijs- kwaliteitverhouding is in Hongarije beter
  • Tot slot, de golfbanen in Hongarije zijn per vliegtuig eenvoudig te bereiken via Wenen of Boedapast, maar ook met eigen vervoer is het prima te rijden
Bekijk de Unieke & Exclusieve Arrangementen van HongarijeGolfen.nl

 

De arrangementen zijn altijd op maat. U geeft aan hoe lang u wilt blijven en op welke baan. Uiteraard is een combinatie van golfbanen ook mogelijk.

Voor meer infromatie kunt u contact opnemen met:  Edwin Onderstal Tel: 0031-654788158 of per mail  Edwin woont in Hongarije en speelt op de Mid-Am Tour.