Golfreizen

Golf in Hongarije

Op zoek naar inspiratie om te golfen, Hongarije is the place to be. Unieke golfarrangementen op de mooiste banen.

De beste 2 golfbanen in Hongarije zijn Hencse National Golf & Country Club als Zala Springs Golf Resort.

Het mooie van golfen in Hongarije is dat het slechts 1.400 km rijden is of slechts 2 uur vliegen naar Boedapest of Heviz. Het golfen is perfect te combineren met een bezoek aan Wenen, Ballatonmeer, de cultuurstad Pecs, Boedapest, de velen termaalbaden en uiteraard is ook Praag mogelijk. 

Als golfverzekeringen hebben wij unieke en exclusieve arrangementen op beide banen.

Er is echter een duidelijk verschil. Gaat u voor high class 5 ***** luxe dan is verblijf op Zala Springs een goede keuze. Wilt u gewoon een goed verblijf tegen een super scherp tarief dan zijn de chalets of het herenhuis op Hencse een zeer goede keuze.

Wat u kiest, u verblijft op basis van ONBEPERKT golf en halfpensioen (ontbijt en avondeten) op het terrein van de golfbaan. 

Waarom Hongarije en geen Spanje of Portugal?

Hier zijn diverse redenen voor: In tegenstelling tot Spanje en Portugal zijn bovenstaande banen toernooi banen. Dat wil zeggen dat er elke 14 dagen een toernooi gespeeld wordt. Hierdoor is het doordeweeks rustig en kunt u onbeperkt spelen. (in Spanje en Portugal onmogelijk) De baan ligt altijd in top conditie en de faciliteiten zijn goed. 

Onze Arrangement 
  • Deze zijn altijd op maat. U geeft aan hoe lang u wilt blijven op welke baan en of u ook op een andere baan wilt spelen. Wij zorgen voor de rest. 
Voorbeeld
  • 5 nachten 2 persoons chalet op Hence National Golf; (mooiste baan van Hongarije) 
  • half pension; (ontbijt en diner)
  • 5 dagen onbeperkt golf;
  • onbeperkt gebruik van driving range inclusief ballen.

Prijsstelling: Euro 560,- per persoon (toeslag 1 persoon in een chalet euro 75,-) Bij 4 dagen is de prijs euro 500- per persoon.

Bovenstaande prijzen zijn; buggy’s, driving range ballen en zaken niet het arrangement vermeld. 

Voor informatie kunt u contact opnemen met Edwin Onderstal tel: 0654788158 of mail: ehonderstal@gmail.com Zelf ben ik woonachtig in Hongarije en spelend op Hencse National Golf & Country Club