Golfbaan Westwoud / Westfriese

Golfbaan Westwoud is een afwisselende 18 holes golfbaan gelegen tussen Hoorn en Enkhuizen. De golfbaan is uitdagend met snelle greens. De eerste 9-holes bevinden zich in een weids en waterrijk West-Fries landschap.

De tweede 9 holes spelen zich af tussen talrijke bomen in een sterk glooiend gebied. De baan heeft twee totaal verschillende karakters die voor zowel gevorderde als beginnende golfers een uitdaging zijn. Meer informatioe over de baan vindt u hier.

De golfclub beschikt over een gedeeltelijk overdekte driving range, ruime oefenfaciliteiten en twee putting greens. Het sfeervol ingerichte restaurant, Brasserie Westwoud, heeft een royaal en uitnodigend terras met uitzicht over de 18e hole. Hier geniet u van een unieke en rustgevende ambiance met een team waarbij gastvrijheid voorop staat. 

Bij Westwoud kunt u ook kiezen voor een arrangement. Hoe leuk is het als u alles al van te voren heeft geregeld.  Lekker golfen en dan afsluitend een diner. Hier vindt u een aantal arrangementen. Zit uw keus er niet bij? Neem dan contact op met golfbaan Westwoud er zal een passend arrangement voor u gemaakt worden.

 

Golfbaan Westwoud / Westfriese

Golfbaan Westwoud is een baan die absoluut de moeite waard is om te spelen. Ook als niet lid kunt u online uw starttijden reserveren

Speelt u met uw golfvrienden mee op 1 van onze golfdagen?

Golfverzekering Golf inschrijving  

Contact gegevens

Zitten 19 1617 KS  Westwoud Telefoon: 0228 56 27 02  mail: caddiemaster@wfgc.l