Golfbaan De Kroonprins

Golfbaan de Kroonprins is dé nieuwe golfbaan in het midden van Nederland, regio Utrecht. Het heeft een prachtig terras waarvan u over de golfbaan uitkijkt.

De baan is ontworpen volgens een spectaculair design van Michiel van der Vaart van golfarchitectenbureau Jol Golf Design.  Vele waterpartijen, sterk geonduleerde fairways en uitdagende greens zijn typerend voor de polder links baan die De Kroonprins Vianen is. 

De Kroonprins beschikt over een 18 holes wedstrijd baan en 9 holes par 3. Daarnaast een uitgebreide driving range en putting/chipping greens. Al met al een plek waar u heerlijk kunt golffen.

De reacties van golfers over deze nieuw ontwerpen baan zijn uitstekend. Nu is het aan u! U bent van harte welkom op De Kroonprins.

Horeca & Catering

Wilt u voor of na het golfen iets eten of drinken?  U bent van harte welkom in ons clubhuis. Van koffie met iets lekkers tot een glas wijn met een bitterbal, of gewoon a la carte, van alles is mogelijk.

Met de opening van het prachtige en moderne clubhuis is ook een goed geoutilleerde keuken in gebruik genomen. Chefkok Lucien Munier voert het team met gedreven koks aan.

Spelen als dineren op De Kroonprins is een echte aanrader. 

Speelt u met uw golfvrienden mee op 1 van onze golfdagen?

 Golfverzekering Golf inschrijving  

Contact gegevens

Merwedekade 8 4131 NZ Vianen

Telefoon: 0347-345160 E-mail: info@de-kroonprins.nl