Golf Resort Zuid-Drenthe, lekker golfen in Drenthe

Golfbaan Zuid-Drenthe is de best gewaardeerde 9 holes golfbaan van Nederland. De baan wordt getypeerd als een Inland Links Course en gezien als een van de meest uitdagende golfbanen van Drenthe.

Naast een 9 holes Championship Course beschikt het resort over een prachtige par 3 baan, mooie chipping- en putting greens en een verlichte driving range. Sinds 2015 in het bezit van het prestigieuze GEO Certificate voor duurzaamheid. Hierdoor is de Zuid-Drenthe één van de duurzaamste banen van Nederland.

Via Golfverzekering.nl ontvant u de hospitality greenfee prijzen!  9- holes voor €22,50 en 18-holes voor slects €35,00

 

De golfbaan maakt deel uit van Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe. Gelegen in een rijke, natuurlijke omgeving van het Amsterdamsche Veld, aan het rustieke Dommerskanaal, aan de rand van het natuurgebied Bargerveen (gemeente Emmen), binnen het grensoverschrijdende Naturpark Bourtanger Moor. De prachtige 9 holes golfbaan grenst direct aan het bijbehorende **** Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe.

De golfbaan is gelegen op een uitloper van de Drentsche Hondsrug in een glooiend landschap met een natuurlijk karakter. De golfbaan typeert zich door rust, ruimte, natuurlijkheid en een centrale ligging. Spelers worden gastvrij ontvangen en er wordt gedurende het jaar zo lang mogelijk op zomergreens gespeeld. De golfbaan is natuurlijk rustig gelegen en het hele jaar door bespeelbaar. Een zeer leuke baan voor golfers van elk niveau. 

Bij de Zuid-Drenthe kunt u ook kiezen voor een arrangement voor uw golfdag (weekend). Hoe leuk is het als u alles al van te voren heeft geregeld. Kopje koffie, gebak of een uitgebreide brunch of lunch. Lekker golfen en dan afsluitend een diner en overnachting.Bekijk hier arrangementen.

Zit uw keus er niet bij? Neem dan contact op met Zuid-Drentse en zij maken een passend arrangement voor u.

Speelt u met uw golfvrienden mee op 1 van onze golfdagen?

 Golfverzekering Golf inschrijving  

Contact gegevens

Amsterdamscheveldlaan 9  7887 TK Erica 

Telefoon: 0591-324 466 Mail: info@zuiddrenthe.nl